P1160373.JPG

 

P1160325.JPG

 

P1160322.JPG

 

CATERING KOSZALIN

Menu

Catering Koszalin

Zamówienia  telefoniczne

603 152 994  lub 722 242 005

Zamówienia  telefoniczne

603 152 994  lub 722 242 005

   

Zestaw WIGILIA 2019

dla 10 os w cenie 65 zł na osobę

               

 

MENU

 

  • Barszcz czerwony z uszkami 10 x 250 ml

  • Kapusta z grzybami – 1 kg

  • Pierogi z kapustą i grzybami lub ruskie – 30 szt.

  • Galaretka z karpiem 10 szt.

  • Carpaccio z buraka z fetą i nasionami – 1 patera

  • Sałatka jarzynowa – 1 kg

  • Kluski z makiem – 0,5 kg

  • Rolada szpinakowa – patera 10 szt.

  • Ryba po grecku – 1 kg

  • Śledź w śmietanie lub Śledź po sułtańsku /na słodko/ - 1 patera

  • Jajka w sosie tatarskim - 10 szt.

  • Sernik – około 1 kg

  •  

 

POTRAWY WIGILIA 2019

 

1. Barszcz czerwony z uszkami 250 ml za 10 zł 

2. Uszka z grzybkami 0,6 zł/szt. 

3. Krokiety z kapustą i grzybami - 4,00 zł /szt.

4. Kapusta z grzybami - 55 zł za 1 kg

5. Pierogi z kapustą i grzybami - 1,30 zł/szt.

6. Pierogi ruskie - 1,10 zł/szt.

7. Karp smażony - 15 zł/szt. 

8. Karp w galarecie - 75 zł/kg

9. Galaretka z karpiem - 6,00 zł/szt.

10. Carpaccio z buraka z fetą i nasionami - 75 zł patera (około 10 porcji)

11. Sałatka jarzynowa - 45 zł/kg

12. Kluski z makiem - 40 zł/kg

13. Rolada szpinakowa - 35 zł za 10 szt.

14. Rolada serowa - 35 zł za 10 szt.

15. Ryba po grecku - 85 zł/kg

16. Śledź w śmietanie - 40 zł mała patera

17. Śledź po sułtańsku - 40 zł mała patera

18. Tatar ze śledzia - 50 zł/kg

19. Pstrąg smażony - 17 zł/szt.

20. Pstrąg w galarecie - 80 zł/kg

21. Galaretka z pstrągiem - 10 zł/szt.

22. Tatar z łososia - 90 zł/kg

23. Jajka w sosie tatarskim - 30 zł/10 szt.

24. Klopsy rybne z dorsza - 80 zł/kg

25. Sernik - 50 zł za kg

26. Babka majonezowa - 30 zł za foremkę

Dla zainteresowanych przygotujemy:

 

pasztet mięsny, karkówkę pieczoną, schab pieczony, de volaiile, gołąbki