CATERING KOSZALIN

Wielkanoc 2021 

 

 

Zupka:

 

żurek 300 ml - 10,00 zł 

Dania mięsne:

de Vollaile - 15,00 zł / szt.

karkówka w sosie własnym - 70,00 zł / kg

bigos - 35,00 zł / kg

 

Dania mączne: 

 

pierogi ruskie - 1,30 zł / szt.

pierogi z kapustą i grzybami - 1,50 zł / szt.

pierogi z mięsem - 1,50 zł / szt.

krokiety z kapustą i grzybami - 6,50 zł / szt.

krokiety z serem i pieczarkami - 6,50 zł / szt.

 

Sałatki:

 

jarzynowa - 45,00 zł / kg

śledziowa - 65,00 zł / kg

gyros - 65,00 zł / kg

 

Przekąski:

 

jajka w sosie tatarskim (10 szt.) - 35,00 zł 

rolada serowa (10 szt.) - 50,00 zł

rolada szpinakowa (10 szt.) - 50,00 zł

carpaccio z buraka - 65,00 zł

tatar z łososia - 120,00 zł / kg

karkówka pieczona ze śliwką i czosnkiem - 85,00 zł / kg

schab pieczony z morelą - 85,00 zł / kg

boczek pieczony ze śliwką i czosnkiem - 85,00 zł / kg

pasztet świąteczny - 35,00 zł / 0,25 kg

galaretka wieprzowa - 8,00 zł / szt.

galaretka drobiowa - 8,00 zł / szt.

 

Patery na 4 osoby:

 

patera jaj faszerowanych - 4 szt. z pieczarką, 4 szt. z musem chrzanowym i szynką, 4 szt. oliwką, łososiem i ogórkiem - 50,00 zł

patera mięsa pieczonego - 0,25 kg pasztetu świątecznego, 0,25 kg boczku pieczonego, 0,25 kg karkówki pieczonej, 0,25 kg schabu pieczonego - 100,00 zł

 

patera różnorodności dla 4 osób - 4 x rolada serowa, 4 x rolada szpinakowa, 4 x babeczka Wielkanocna, 4 x ogórek świeży z serkiem i śledzikiem, 4 x jajko faszerowane musem chrzanowym i szynką - 140,00 zł

 

Ciasta:

 

makowiec - 50,00 zł / kg 

mazurek - 50,00 zł / kg

sernik - 50,00 zł / kg

babka majonezowa - 40,00 zł / foremka 

 

 

 

 

 

 

 

Menu

Catering Koszalin

Zamówienia  telefoniczne

603 152 994  lub 722 242 005

Zamówienia  telefoniczne

603 152 994  lub 722 242 005