P1160373.JPG

 

P1160325.JPG

 

P1160322.JPG

 

CATERING KOSZALIN

Walentynkowa kolacja 2 osobowa

 

Carpaccio z buraka z serkiem feta, orzechami i nasionami prażonymi z polewie truskawkowej;

Paterka różnorodności dla dwojga: rollo - 2 szt.;

babeczka walentynkowa - 2 szt.;

rolada z szpinakowa - 2 szt.;

rolada serowa - 2 szt.;

koreczki na ogórku zielonym z łososiem - 2 szt.

Pierś z kurczaka zapiekana z mozzarellą oraz pomidorami podana z puree ziemniaczanym oraz fasolką szparagową;

Sernik z czekoladą

Butelka wina dla Pana oraz piękną czerwoną różą dla Pani

 

Cena zestawu 199,00 zł 

 

 

Walentynkowe dania do własnego skomponowania

 

Przystawki:

 

Tatar z łososia z kaparami oraz chrupkim pieczywkiem - 21 zł (100 g)

Tartar wołowy z chrupkim pieczywkiem - 23 zł (100 g)

Paterka różnorodności dla dwojga: rollo - 2 szt.; babeczka walentynkowa - 2 szt.; rolada z szpinakowa - 2 szt.; rolada serowa - 2 szt.; koreczki na ogórku zielonym z łososiem - 2 szt. - 70,00 zł

Carpaccio z buraka z serkiem feta, orzechami i nasionami prażonymi z polewie truskawkowej - 45,00 zł (porcja na 4 osoby)

 

Zupy:

 

Krem pomidorowy z grzankami - 10,00 zł (300 ml)

Zupa cebulowa z parmezanem i grzankami - 10,00 zł (300 ml)

 

Danie gorące:

 

Pierś z kurczaka zapiekana z mozzarellą oraz pomidorami podana z puree ziemniaczanym oraz fasolką szparagową - 35,00 zł/porcja

Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym z puree ziemniaczanym oraz fasolką szparagową - 35,00 zł / porcja

 

Deser:

 

Sernik z czekoladą - 12 zł / porcja

3 Bit z polewą truskawkową - 12 zł / porcja

Dostawa gratis pod wskazany adres o umówionej godzinie.

 

 

 

 

Menu

Catering Koszalin

Zamówienia  telefoniczne

603 152 994  lub 722 242 005

Zamówienia  telefoniczne

603 152 994  lub 722 242 005